Inloggen

Sanne Becht

Sanne  Becht
Naam: Sanne Becht
Mobiel: (06) 4397 1386

Even voorstellen:

Binnen de wereld van arbeidsbemiddeling heeft de titel ‘Recruiter’ inmiddels niet de beste reputatie. In deze tijd van schaarste op de arbeidsmarkt, worden potentieel werkzoekenden te pas en te onpas benaderd. Onpersoonlijk, op basis van quantiteit en snel willen scoren.

Bij Jelling / WD People denken we anders. Het snel geld willen verdienen, dat onomstotelijk verbonden is met een onpersoonlijke aanpak… Nee, dáár passen wij voor! Lange termijn relaties op basis van een goede klik, wederzijdse toekomstvisie en uiteraard met bijbehorende netjes ingerichte arbeidsvoorwaarden. Dát is waar wij in geloven en voor gaan, elke dag weer.

Als Talent Recruiter ben ik óók werknemer, net als een ieder waarmee ik rond de tafel ga. Ik zie hen als gelijke en niet als zak met geld. Ik bereid mij goed voor en bespreek mogelijk interessante mogelijkheden. Waarbij ik luister en doorvraag. Wat wil je voor nu, wat wil je voor de toekomst? Wat staat je tegen qua werkzaamheden of werkomgeving? Wat wil je ontwikkelen? Wat maakt je blij?
Ik denk met je mee en zal je voorzien van eerlijk advies. Garanties en goude bergen vallen daar niet onder. Wèl mijn volledige inzet om jou aan de ideale baan te helpen. Dát is mijn overtuiging Recruiter bij Jelling IT Professionals / WD People.

Actieve vacatures:

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent

Ga direct naar

www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close