Inloggen

Over WD People

Energieke mensen voor aansprekende bedrijven

Als we je in het kort zouden moeten uitleggen waar WD People voor staat, dan is dat voor energieke mensen! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten, die aan de slag willen bij aansprekende bedrijven. Kandidaten die energie krijgen van hun nieuwe baan en tegelijk ook energie geven aan hun nieuwe werkomgeving. Andersom geeft het ons iedere keer weer energie als wij slagen in onze missie: het zorgen voor een perfecte match.

Een mensgerichte werkwijze

In onze dienstverlening staan jij en je loopbaanwensen centraal. We kijken altijd verder dan alleen je CV en willen weten wat je drijft, zodat we de juiste plek voor jou zo goed mogelijk kunnen bepalen. Je kunt bij ons rekenen op veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Jouw consultant heeft niet alleen intensief contact met jou, maar ook altijd met de opdrachtgever. Daardoor kunnen we als geen ander de kans op een perfecte match tussen jou en je nieuwe werkplek bepalen.

Landelijk actief in alle sectoren

WD People beschikt over een landelijk kantorennetwerk, waardoor we opdrachtgevers en kandidaten in heel Nederland kunnen helpen. We richten ons niet op één enkele sector, maar bemiddelen voor kantoorfuncties in alle branches. Daardoor hebben we een brede en diepgaande sectorkennis en zijn we in iedere branche een gesprekspartner waarmee het snel schakelen is.

Meer weten? Neem contact op voor een eerste kennismaking!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent

Ga direct naar

www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close