Inloggen

Vaste banen binnen zorg, onderwijs en kantoor

WD People is de succesvolle personeelsbemiddelaar voor vacatures binnen zorg, onderwijs en kantoor. We helpen je aan een vaste baan die perfect bij je past. Daarvoor kijken we uiteraard naar je CV, maar vooral ook naar wat je wilt en wie je bent. Via onze beproefde Detavast-formule vinden we voor jou de functie èn de werkomgeving waarin je helemaal happy bent. Hieronder lees je hoe het werkt.

Samen met je vaste aanspreekpunt analyseer je jouw wensen en ambities

Een van onze consultants wordt jouw vaste aanspreekpunt. Jullie analyseren samen wat je belangrijk vindt in een functie en een werkgever. Daarna gaat je WD People-consultant voor je aan de slag. Hij/zij zoekt de beste opties voor je uit en introduceert je bij de betreffende organisaties. Zelf hoef je niets te doen. Vaak zit je snel aan tafel bij een of meerdere interessante werkgevers.

Voorafgaand aan de sollicitatiegesprekken krijg je alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden. Bovendien is je WD People-consultant in de meeste gevallen aanwezig bij het gesprek bij de werkgever als je persoonlijke zaakwaarnemer. De evaluatie na afloop is dan veel gemakkelijker en we kunnen vaak snel spijkers met koppen slaan.

We begeleiden je en houden nauw contact

Als je sollicitatiegesprek bij een organisatie goed verlopen is en jullie willen met elkaar in zee, dan gaan we samenwerken op basis van onze Detavast-formule. Kort gezegd word je het eerste jaar via WD People gedetacheerd en daarna treed je direct in dienst bij de werkgever.

Gedurende het Detavast-jaar blijf je korte lijnen houden met je vaste aanspreekpunt vanuit WD People. Jullie plannen regelmatig evaluaties in samen met de werkgever. Alles is erop gericht om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je dienstverband bij deze werkgever.

Nog meer voordelen van onze werkwijze voor jou

Bij WD People nemen we de tijd voor je. We vinden de perfect passende baan en geven je net zoveel persoonlijke begeleiding als je prettig vindt. Onze Detavast-formule heeft echter nog een aantal andere belangrijke voordelen.

Zo kunnen we in samenspraak met je werkgever een opleidingstraject voor je verzorgen. En afhankelijk van de organisatie waar je gedetacheerd zit, is het mogelijk om een persoonlijke bonus op te bouwen, waamee je bijvoorbeeld een laptop kunt kopen of een extra eindejaarsuitkering kunt krijgen.

Zit je ondanks het gedegen voortraject toch niet op je plek? Dan zoeken we voor de organisatie een andere professional en tegelijkertijd voor jou een baan die beter bij je past. Kortom: we zijn 100% gericht op de beste match voor jou!

Tot slot: WD People is SNA / NEN4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat achter de schermen alles op orde is. En dat we zaken als salarissen, vakantiegeld en andere verplichtingen altijd netjes op tijd en volledig betalen. Wel zo prettig!

Overtuig jezelf en kom praten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we voor jou hebben? Kom dan gewoon eens praten. Dat kan naar wens face-to-face of online plaatsvinden. Wij zijn bereikbaar via 088-5244466 en contact@wdpeople.nl.

Wil je liever dat wij contact opnemen? Stuur dan je verzoek naar ons via onderstaande Contact-button.
We gaan graag voor je aan de slag!

 

Contact  Schrijf je direct in  Bekijk alle vacatures

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent
www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close