Inloggen

Onze enthousiaste medewerkers

Onze eigen enthousiaste medewerkers

Michelle Rousch-Broers

  1. Senior Consultant

Jouw wensen en ambities staan centaal bij mijn zoektocht naar de ideale baan voor jou. Door ons uitgebreide netwerk aan werkgevers weet ik precies wat er in de markt gebeurt en kan ik je introduceren op de leukste vacatures. Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek.

Lees meer

Thijs Bahlke

  1. Consultant

Ik help je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Lees meer

Iratxe Koning Perez

  1. Consultant

Soms is het tijd voor iets nieuws. Het zoeken naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Ik sta graag voor je klaar.

Lees meer

Eline de Waal Malefijt

  1. Consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd? Ik help je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Lees meer

Regina van Dijk

  1. Office Manager

Binnen mijn functie als Office Manager is geen dag hetzelfde en deze diversiteit maakt mijn werk zo leuk. Ik haal voldoening uit het ondersteunen van mijn collega’s, zodat zij kunnen zorgen voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

Anniek Rousch

  1. Office Manager

Van dichtbij heb ik de ontwikkeling van een hardop uitgesproken ambitie tot dé landelijke loonbaanspecialist mogen volgen en dit administratief mogen ondersteunen. Het is voor mij een eer hieraan bij te dragen. 

Lees meer

Etienne Rousch

  1. Directeur

Als intermediair ben ik overtuigd dat mensen hun talenten pas ten volle kunnen benutten als ze een baan en een werkomgeving hebben die perfect bij hun passen. 'Werken' is dan geen dagelijkse opgave meer, maar wordt juist een motivatie en geeft veel energie.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent
www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close