Inloggen

Onze enthousiaste medewerkers

Onze eigen enthousiaste medewerkers

Michelle Rousch-Broers

  1. Senior Consultant

Jouw wensen en ambities staan centaal bij mijn zoektocht naar de ideale baan voor jou. Door ons uitgebreide netwerk aan werkgevers weet ik precies wat er in de markt gebeurt en kan ik je introduceren op de leukste vacatures. Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek.

Lees meer

Sabrina Claessens

  1. Consultant

Verbinden tussen werknemers en werkgevers geeft mij veel energie en voldoening. Zorgen dat jij de baan vindt die past bij jouw wensen en uitdagingen. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan snel contact op voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Debra Bonneur

  1. Consultant

Ik ga graag voor je aan de slag. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een lastig invulbare vacature hebt. Ik hoor graag van je.

Lees meer

Eline de Waal Malefijt

  1. Consultant

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek breng ik samen met jou in kaart waar je op dit moment staat en wat je op korte of lange termijn zou willen bereiken. 

Lees meer

Fleur Mighout

  1. Consultant

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden via ons? Dan ga ik graag in gesprek met je! Neem gerust contact op en wellicht spreken wij elkaar snel! 

Lees meer

Beatrice Has-Reithaar

  1. HR Coördinator

Ik zet me 100% in voor onze huidige én nieuwe collega’s. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een positieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt, talenten optimaal benut worden en collega’s energie krijgen van hun werk.

Lees meer

Regina van Dijk

  1. Hoofd Financiële Administratie

Vanuit mijn vorige functie als Office Manager heb ik het bedrijf goed leren kennen en deze kennis kan ik goed gebruiken in mijn huidige functie als Hoofd Financiële Administratie.

Lees meer

Etienne Rousch

  1. Directeur

Als intermediair ben ik overtuigd dat mensen hun talenten pas ten volle kunnen benutten als ze een baan en een werkomgeving hebben die perfect bij hun passen. 'Werken' is dan geen dagelijkse opgave meer, maar wordt juist een motivatie en geeft veel energie.

Lees meer

Mexy Aerts

  1. Office Manager

Ik heb een ruimschootse ervaring met organiseren en plannen, ik ben erg geordend én ik kan het overzicht goed behouden. Deze kwaliteiten maken mij een goede office manager.

Lees meer

Fleur Vrakking

  1. Office Manager

Ik ben vrolijk en spontaan. Ik houd van uitdagingen en afwisseling in mijn werk. Daarnaast ben ik goed in plannen en organiseren.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent
www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close