Inloggen

Onze enthousiaste medewerkers

Onze eigen enthousiaste medewerkers

Michelle Rousch-Broers

  1. Senior Consultant

Jouw wensen en ambities staan centaal bij mijn zoektocht naar de ideale baan voor jou. Door ons uitgebreide netwerk aan werkgevers weet ik precies wat er in de markt gebeurt en kan ik je introduceren op de leukste vacatures. Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek.

Lees meer

Sabrina Claessens

  1. Consultant

Verbinden tussen werknemers en werkgevers geeft mij veel energie en voldoening. Zorgen dat jij de baan vindt die past bij jouw wensen en uitdagingen. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan snel contact op voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Debra Bonneur

  1. Consultant

Ik ga graag voor je aan de slag. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een lastig invulbare vacature hebt. Ik hoor graag van je.

Lees meer

Beatrice Has-Reithaar

  1. HR Coördinator

Ik zet me 100% in voor onze huidige én nieuwe collega’s. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een positieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt, talenten optimaal benut worden en collega’s energie krijgen van hun werk.

Lees meer

Regina van Dijk

  1. Office Manager

Binnen mijn functie als Office Manager is geen dag hetzelfde en deze diversiteit maakt mijn werk zo leuk. Ik haal voldoening uit het ondersteunen van mijn collega’s, zodat zij kunnen zorgen voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

Etienne Rousch

  1. Directeur

Als intermediair ben ik overtuigd dat mensen hun talenten pas ten volle kunnen benutten als ze een baan en een werkomgeving hebben die perfect bij hun passen. 'Werken' is dan geen dagelijkse opgave meer, maar wordt juist een motivatie en geeft veel energie.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent
www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close