Inloggen

Onze enthousiaste medewerkers

Onze eigen enthousiaste medewerkers

Chantal Badal

 1. Consultant

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Of ben je net afgestudeerd en wil je graag starten? Ik help jou graag bij dit proces.

Lees meer

Eline de Waal Malefijt

 1. Consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd? Ik help je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Lees meer

Iratxe Koning Perez

 1. Consultant

Soms is het tijd voor iets nieuws. Het zoeken naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Ik sta graag voor je klaar.

Lees meer

Etienne Rousch

 1. Directeur

Als intermediair ben ik overtuigd dat mensen hun talenten pas ten volle kunnen benutten als ze een baan en een werkomgeving hebben die perfect bij hun passen. 'Werken' is dan geen dagelijkse opgave meer, maar wordt juist een motivatie en geeft veel energie.

Lees meer

Sanne Becht

 1. Talent Recruiter

Ik denk met je mee en zal je voorzien van eerlijk advies. Garanties en goude bergen vallen daar niet onder. Wèl mijn volledige inzet om jou aan de ideale baan te helpen.

Lees meer

Mark Cools

 1. Consultant

Mijn passie ligt in het optimaal verbinden van vraag en aanbod zowel voor vaste als tijdelijke functies; voor klanten een goede kandidaat vinden en voor kandidaten een passende werkomgeving.

Lees meer

Hetty Damen

 1. Consultant

Kan ik je in contact brengen met de juiste kandidaat of het juiste kantoor? Met plezier kijk ik in een persoonlijk gesprek samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Beatrice Has-Reithaar

 1. Consultant

Voor de regio Noordoost Brabant en Limburg ben ik jouw aanspreekpunt en zet ik mij voor de volle 100% in om de passende vacature en kandidaat te vinden.

Lees meer

Julia Opperman

 1. Consultant

Mijn interesse is wie jij bent en waar je naar op zoek bent in een werkgever en in een functie. Wat vind jij leuk om te doen en waar ben je goed in? Ik ga graag voor je op zoek naar jouw droombaan.

Lees meer

Marc Schipper

 1. Consultant

Ik weet wat er speelt in mijn regio en sta graag in contact met mensen. Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Ben jij toe aan een nieuwe stap?

Lees meer

Albert Umans

 1. Consultant

Het samenbrengen van de behoefte van de klant aan de ene kant en de wensen van professionals aan de andere kant, zie ik als een afwisselende en enerverende taak waar ik energie van krijg.

Lees meer

Milou van Nuland-van der Hoorn

 1. Consultant

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we samen kijken naar één van de beste werkgevers bij jou in de buurt of kom met mij in gesprek over de beste invulling van uw vacature.

Lees meer

Anniek Rousch

 1. Office Manager

Van dichtbij heb ik de ontwikkeling van een hardop uitgesproken ambitie tot dé landelijke loopbaanspecialist mogen volgen en dit administratief mogen ondersteunen.

Lees meer

Regina van Dijk

 1. Office Manager

Binnen mijn functie als Office Manager is geen dag hetzelfde en deze diversiteit maakt mijn werk zo leuk. Ik haal voldoening uit het ondersteunen van mijn collega’s, zodat zij kunnen zorgen voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures

Maak Job Search Agent
www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close