Inloggen

Bemiddeling voor vrijwel iedere kantoorfunctie

U kunt bij ons terecht voor bemiddeling in kantoorfuncties van MBO- tot WO-niveau. Daaronder vallen alle denkbare operationele kantoorfuncties, zowel voor starters als meer ervaren krachten.

Voorbeelden van mogelijke functiegebieden zijn onder meer:

  • Administratief en secretarieel
  • Commercieel binnendienst, after sales en customer service
  • Finance, IT, logistiek en planning
  • Medisch administratief
  • Recruitment en HR

Professionele aanpak

Wij zorgen voor kandidaten die perfect passen bij uw vacature en organisatie. Dat doen we door een haarscherp beeld te vormen van kandidaten, zowel voor wat betreft kennis en ervaring als persoonlijke eigenschappen. Daarbij kunnen we gebruik maken van beproefde psychologische tests en andere professionele methodes.

Waar we ook scherp op letten, is dat we kandidaten voorstellen met contextkennis. Daarmee bedoelen we dat ze bekend zijn met uw branche en activiteiten, zodat ze vanaf dag één voor de volle 100% kunnen meedraaien in uw organisatie.

De voordelen van uitzenden en detacheren met optie tot overname

WD People richt zich bewust op uitzenden en detacheren, vaak gevolgd door een vast dienstverband. Voor opdrachtgevers biedt dat belangrijke voordelen.

Uitzenden of detacheren via WD People is in de praktijk niet duurder dan werving & selectie en geeft organisatie en medewerker de kans elkaar goed te leren kennen. Daarna kan dan een vast dienstverband volgen, met meer zekerheid over de keuze daarvoor.

Met uitzenden of detacheren loopt u daarnaast veel minder financieel risico. Bij werving & selectie bent u altijd een forse vergoeding verschuldigd, ook als na een paar weken blijkt dat de match niet is gelukt. Bij uitzenden en detacheren betaalt u alleen voor de gewerkte uren. Verder heeft u niet te maken met het risico op ziekte.

Bewezen succes, al sinds 2003

WD People maakt deel uit van de sinds 2003 bestaande intermediairgroep waartoe ook Jelling, Rousch Financial Professionals en Wellington Densmore behoren. Als loopbaanbemiddelaar hebben we veel ervaring, in zowel krappe als ruime arbeidsmarkten. We vinden altijd de juiste kandidaat voor u, aan welke eisen die ook moet voldoen.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088-524 44 66 of het contactformulier.

Ga direct naar

www.wdpeople.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close